"Kirken er lukket - kirken er åben...." i Førslev, Teestrup og Bråby

I denne tid er vore kirkebygninger lukkede for offentlig adgang i et forsøg på at bremse spredningen af Corona-smitte, men det betyder ikke, at Kirken som sådan er lukket. Mere end nogensinde gælder det, at Kirken skal være til stede for dem, der søger den.

Når så overvældende og fremmede ting sker som denne pandemi, så er det nemt at blive rådvild og frygtsom. Vi må hjælpes ad med at holde fast i håbet og fortrøstningen. Være ekstra opmærksomme på at ringe til nogen, som vi ved er alene eller bekymrede. Det er bedre at ringe en gang for meget, end en for lidt.

Så selvom alle gudstjenester og arrangementer i Førslev, Teestrup og Bråby kirker, i Sognegård, Præstegårdslade og Grevestol er aflyst, indtil videre til og med 30. marts, men efter al sandsynlighed væsentligt længere. Og selvom alt personale er sendt hjem for så vidt muligt at arbejde hjemmefra – så forsøger kirken alligevel at række ud til dem, der har brug for den. Tøv ikke med at bruge kirken – og lad gerne præsten vide, hvis du kender til nogen, som præsten burde ringe til.

Del dette: